Bonuswayn koulu

Tervetuloa Bonuswayn kouluun! Varmista, että olet kirjautunut sisälle Bonuswayhin ennen testin tekemistä.

Bonuswayn koulun parhaat oppilaat voivat saada hyvien arvosanojen lisäksi suuremmat bonukset, jos bonuskoulusta valmistuu samana päivänä.

Bonuskoulussa on 5 oppituntia ja 1 testi. Jokaiselle oppitunnille keräämme tärkeimmät asiat, jotka auttavat sinua käyttämään palveluamme tehokkaasti.

Tutustu materiaaleihin ja tee kaikki lisätehtävät, niin pääset testin helposti läpi. Testin tekemällä saat merkin ja 100 % oikein menneestä testistä saat kolmeksi päiväksi korkeammat bonukset.

Voit tehdä testin heti, kun tunnet olevasi valmis siihen.

Oppitunti 1. Mistä bonus tulee ja miksi maksamme sitä?

Ulkomailla Bonuswayn kaltaisia palveluja kutsutaan cashback-sivustoiksi. Cashback tarkoittaa osittaista rahan takaisin saamista ostoksesta. Olemme tehneet sopimuksen kumppaneiden kanssa: ostokset, jotka suoritetaan Bonuswayn ohjaaman linkin kautta, kerryttävät myyntipalkkiota palveluumme. Osan myyntipalkkiostamme maksamme sinulle - tämä on cashbackin idea. 

Saadaksesi bonusta, sinun tulee kirjautua Bonuswayhin, valita joka kerta kauppa sivuiltamme ja klikata linkistämme kauppaan tekemään ostokset loppuun. Bonus näkyy ostoksen jälkeen tunnuksellasi hetken päästä tai 24 tunnin sisällä.

Tehtävä: vieraile sivuilla Miten Bonusway toimii?

 

Oppitunti 2.  Bonuksen kertyminen

Bonuswaylla kuten muillakin cashback sivustoilla on perussääntöjä, mitä jokaisen bonuksen kerääjän tulisi tietää ja noudattaa. Jos sääntöjä ei seurata - bonusta ei luonnollisesti kerry. Sääntöjä on hieman enemmän kuin 10. Pääset lukemaan Bonuswayn säännöt alla olevasta linkistä, niin bonuksen puuttuminen ei jää vaivaamaan sinua. Myös kauppojen erityisehdoista löydät kauppakohtaiset säännöt.

Tärkeimmät säännöt:
- Pysäytä Adblock kaikilla sivuilla (myös muut vastaavat evästeen esto-ohjelmat estävät bonuksen tulemisen)
- Vältä käyttämästä alennuskoodeja, jotka ovat otettu muualta kuin Bonuswaylta
- Klikkaa aina ennen maksamista Bonuswayn kautta kauppaan

Tehtävä: tutki blogista muut säännöt

 

Oppitunti 3. Milloin nostetaan rahaa ja miten tulee toimia, jos bonus ei ilmesty

Jokaisella kaupalla on omat bonusprosentit - tämän tiedon löydät sivuiltamme. Ostoksen jälkeen bonus ei ole heti siirrettävissä pankkitilillesi. Tämä johtuu siitä, että bonus käy läpi muutamia vaiheita.

- Arvioitavana - kauppa haluaa olla varma, että tilausta ei palauteta. Välissä myös tarkistetaan, että tapahtuma täyttää ehdot
- Lisätty saldoon - bonus on lisätty nostettavien bonusten joukkoon kohdassa “Tilityskelpoinen bonus” 

Kun sinulla on vähintään 15 € tilityskelpoista bonusta, voit siirtää ne pankkitilillesi. Bonuksen muuttuminen tilityskelpoiseksi kestää 2-3,5 kuukautta.
Jos bonus ei näy edes arvioitavassa tilassa, ota rohkeasti yhteyttä käyttäjätukeemme osoitteeseen tuki@bonusway.fi. Käyttäjätukemme on aina valmis auttamaan sinua ja tekemään parhaansa ongelman selvittämiseksi.

Tehtävä: tutki aiheesta lisää täältä ja katso verkkokauppojen bonusprosentit

 

Oppitunti 4.  Kuinka voit olla unohtamatta bonuksen keräämisen?

Joskus on vaikeaa muistaa kerätä bonusta Bonuswayn kautta, etenkin silloin kun on kiire ostoksille. Olemme luoneet kiireisille shoppailijoille selainlisäosan, joka muistuttaa bonuksen keräämisestä verkkokaupan sivuilla (jos kauppa on sallinut sen). Selainlisäosan saa helposti lataamalla se tietokoneesi Google Chromen tai Operan selaimeen.

Tehtävä: lataa selainlisäosa tietokoneellesi

 

Oppitunti 5. Miten saada rahaa kaverien kutsumisesta?

Saat 5 € jokaisesta aktiivisesta kaveristasi, jotka ovat liittyneet henkilökohtaisen suosittelulinkkisi kautta. Kaverisi hyötyy suosittelulinkin kautta liittymisestä: hän saa 10 € lisäbonusta ensiostoksestaan. Ansaitset 5 € siinä vaiheessa, kun kaverillasi on vähintään 1 € tilityskelpoista bonusta.


Tehtävä: lue suosittelulinkin ohjeet ja säännöt


Kaikki oppitunnit ovat nyt suoritettu!

Nyt on aika testille: vastaa 12 kysymykseen (joukossa myös vaikeita). Vastaa kysymyksiin tarkasti,  sillä annamme korkeammat bonukset 100 % oikein vastauksista.

Siirry testiin (huom. kirjaudu Bonusway-tunnuksellasi sisään ennen testin tekemistä!!)