Tietoa verkkokaupoille

Suomen Ostohyvitys Oy:n Lasse Järvinen ja Jyrki J. J. Kasvi keskustelivat Huomenta Suomen uutisaamussa verkkokaupan trendeistä ja tavoista, joilla suomalaiset verkkokauppiaat voivat lisätä myyntiään. Voit katsoa keskustelun alta. Videon alta löydät lisää tietoa siitä, mitä Bonusway (ent. Ostohyvitys.fi) tarjoaa verkkokauppiaalle.

Mikä Bonusway on?

Bonusway on verkkokaupan bonuskortti, jota käyttää yli 200 000 suomalaista ja jossa on mukana yli 800 suomalaista ja ulkomaista verkkokauppaa.

Verkkokaupat maksavat meille tulospohjaisesti heille tuottamastamme myynnistä. Jaamme verkkokaupoilta saamamme komission käyttäjiemme kanssa bonuksen muodossa.

Palvelussamme mukana olevat kuluttajat saavat meiltä relevantteja ja personoituja juuri heille kohdennettuja tarjouksia, joiden avulla pystymme tuottamaan viikosta toiseen lisämyyntiä palvelussamme mukana oleville verkkokaupoille.

Edut verkkokaupalle

Lisää kävijöitä ja maksavia asiakkaita

Palvelussamme on mukana yli 200 000 suomalaista kuluttajaa, jotka etsivät kauttamme verkkokauppoja, joissa voisivat tehdä ostoksensa. Olemme hyvää vauhtia kasvamassa yhdeksi suosituimmista verkossa ostoksia tekeviä kuluttajia kokoavaksi sivustoksi. Tarjoamme käyttäjillemme helpon ja houkuttelevan tavan löytää heitä kiinnostavat verkkokaupat ja sinun verkkokauppasi voi olla myös yksi näistä.

Asiakkaasi keräävät ostoksistaan bonusta ja pysyvät tyytyväisinä

Kun verkkokauppasi löytyy palvelustamme, asiakkaasi voivat kerätä bonusta jokaisesta kaupassasi tekemästään ostoksesta. Monet asiakkaat vertailevat hintoja eri verkkokauppojen välillä ja usein etenkin suomalaisten kohdalla hinta ratkaisee. Ulkomaisten tutkimusten mukaan verkko-ostoksista maksettava bonus kasvattaa asiakkaan ostoskorin arvoa sekä vähentää asiakaspalautusten määrää.

Saat käyttöösi tarkan seurannan ja raportit sivustollasi kävijöistä

Perustettuasi kampanjan, jonka kautta voimme lisätä verkkokauppasi palveluumme, näet helposti kuinka moni asiakkaistasi on tehnyt ostoksia palvelumme kautta.

Maksat vain tuloksista

Kun verkkokauppaasi saapuu uusia asiakkaita palvelumme kautta, et maksa sivullesi tehdyistä klikkauksista vaan aidoista ostetuista tuotteista tai palveluista. Tiedät siis tarkalleen, kuinka monta prosenttia sivuillesi klikanneista on todella tehnyt ostoksia ja samalla kasvattanut liikevaihtoasi. Halutessasi voit maksaa komissiota myös rekisteröitymisestä tai hakemuksen täyttämisestä.

Jos asiakas ostaa tuotteen, mutta palauttaa sen, sinun ei tarvitse maksaa komissiota. Näin asiakkaillekin maksetaan vain toteutuneista ostoksista. Tällä tavoin ehkäisemme vilpillisiä tilauksia.

"Working with Bonusway has proven to be a key driver of growth for Hotels.com in the Finnish market. As their user database continues to grow and we are able to obtain more exposure on their site and newsletters, we have seen fantastic numbers week after week."
- Hotels.com

Verkkokaupan lisääminen palveluumme on helppoa

Jos yrityksenne on mukana jossakin affiliate-verkossa, mutta ette löydä sivustoanne palvelustamme, ottakaa yhteyttä käyttäjätukeemme (tuki@bonusway.fi) niin hoidamme asian kuntoon.

Jos ette ole mukana affiliate-verkossa, voi palveluumme liittyä myös suoraan näiden englanninkielisten ohjeiden mukaisesti. Voit ladata ohjeet tietokoneellesi tästä linkistä

Prosessi verkkokauppanne lisäämiseksi on selkeä, mutta vaatii huolellisuutta. Kannattaa varata pari tuntia aikaa, varmistaa että pystytte lisäämään koodinpätkän verkkokauppaanne ja seurata ohjeita huolellisesti. Tämä parituntinen voi olla yksi tehokkaimmista tavoista kauppanne myynnin lisäämiseksi.